Vrienden v.d. KV

Steun de KV

U kunt het werk van de Knapenvereniging steunen met een periodieke of een eenmalige gift.
Als u er voor kiest om de Knapenvereniging periodiek financieel te ondersteunen dan heeft u als donateur, ook wel vriend van de KV genoemd, het voorrecht om gemiddeld zo’n driemaal per jaar ons magazine de ‘Knaap’ te ontvangen. Om uw vriendschap van de KV te faciliteren ontvangen wij graag uw persoonsgegevens en adresgegevens. U zult dan ook een brief ontvangen met daarin verder informatie rondom uw donateurschap en de Knapenvereniging.

WORD VRIEND VAN DE KV
Mailto: wjaapjan@hotmail.com
Subject: Vriend van de KV

Naast een periodieke gift kunt ook kiezen voor een eenmalige gift. U kunt uw gift overmaken op IBAN NL78RABO0329909037, ter name van de Knapenvereniging te Huizen.
U gift wordt zeer op prijs gesteld

Belastingvoordeel
Als u de Knapenvereniging steunt is het goed om te weten dat de KV in het bezit van een zogenaamde ANBI status. Waardoor u in de gelegenheid bent om uw gift af te trekken van uw belastbaar-inkomen.